Кандидатът за кмет на Сливен Момчил Пантелеев: Програмата ми е направена да работи в полза на гражданите
Кандидатът за кмет на Сливен Момчил Пантелеев: Програмата ми е направена да работи в полза на гражданите / МК ВМРО-СВ. ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ

Кандидатът за кмет на община Сливен Момчил Пантелеев, издигнат от МК ВМРО-СВ. ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ залага на личните срещи с хората като най-работещ механизъм за достигане на посланията до тях. Като основен извод може да се посочи, че Сливен в момента определено не е градът, в който реалистите искат да живеят.

„Градът ни е столицата на хаоса. Животът не се подчинява на никаква логика и правила. Законът е заключен в чекмеджето на кмета и властва анархия. Няма правила за движение, няма правила за паркиране, безразборно строителство, системно нарушаване на обществения ред, липса на инвеститори и работна ръка, провеждане на съмнителни и непрозрачни процедури по разпореждане с общинска собственост и финанси. Сливенските граждани живеят в страх и несигурност. И всичко това се дължи на липсата на законност и съществуването на зависимости. Те ясно си личат при по-внимателен прочит на процесите, които протичат в общината“, обобщи кандидатът за кмет на община Сливен Момчил Пантелеев, издигнат от МК ВМРО-СВ. ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ.

„При мен няма зависимости. Не съм поставен в условия на субординация и нямам притеснения, че срещу мен могат да се използват възпиращи механизми – доноси, заплахи, компромати и т.н. Считам, че имам необходимия екип от експерти и точната програма за изпълнение. Нямам какво да губя. Не искам да бъда харесван на всяка цена. Програмата ми не е направена да се харесва, а да работи в полза на гражданите“, допълни още Момчил Пантелеев.

Момчил Пантелеев/МК ВМРО-СВ. ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ е под номер 28 в бюлетината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!