Ангел Чакъров: Пенсионерите и учениците трябва да пътуват безплатно
Ангел Чакъров: Пенсионерите и учениците трябва да пътуват безплатно / netinfo
Ангел Чакъров "Движение за социален хуманизъм"
82143
Ангел Чакъров "Движение за социален хуманизъм"
  • Ангел Чакъров "Движение за социален хуманизъм"

Градският транспорт в Пловдив трябва да стане общинска собственост, за да има повече социални придобивки за гражданите. Това заяви в интервю за Дарик кандидатът за кмет на политическа партия „Движение за социален хумаизъм“Ангел Чакъров. Той поставя на първо място в програмата си осигуряването на такъв обществен транспорт, който да обслужва хората, а не частните интереси. Настоява пенсионерите и учениците да пътуват безплатно.

В предизборната платформа включва и премахването на "Синя зона" в Пловдив, тъй като в центъра на града цари хаос от паркирани коли. Чакъров смята, че проблемът може да се реши с изграждането на общински платени паркинги.

Ангел Чакъров Пенсионерите и учениците трябва да пътуват безплатно
netinfo

Като приоритет в бъдещото управление на Пловдив той залага и на цялостното въвеждане на електорнното обслужване в админстрацията, като начин да се намали бюрокрацията. Категоричен е, че трябва да се насърчават публично-частните партньорства с неправителствени организации в социалната сфера и транспорта.

Участва в местните избори, тъй като е категоричен, че пловдивчани трябва да разберат за съществуването на партията „Движение за социален хуманизъм“. Смята, че след кандидатурата на Георги Гергов, има вакуум в лявото пространство. Чакъров иска градът да се управялва прозрачно от професионалисти и да се даде възможност на хората да изразяват своето мнение.

Ангел Чакъров е с номер 21 в бюлетините на местните избори и води листата за общински съветници на ПП „Движение за социален хуманизъм“. Бил е заместник-министър на извънредните ситуации в правителството на Сергей Станишев. Има две висши образования и специалност „Икономика и управление на промишлеността“. Пред Дарик той заяви, че никога не прави копромиси в професионален план. Вслушва се съветите на най-близките си хора, но не се съобразява с „платените клакьори“. Обича да слуша българска музика, любимият му филм е „Москва не вярва на сълзи“, а на нощното си шкафче държи Библията. Повече за него и това, което смята да направи за Пловдив, ако спечели доверието на избирателите чуйте в прикачения файл.

Ангел Чакъров Пенсионерите и учениците трябва да пътуват безплатно
netinfo