Калин Каменов: Трябва да поставим здрави основи, за да можем да развиваме Враца
Калин Каменов: Трябва да поставим здрави основи, за да можем да развиваме Враца / Дарик Враца

„За да говорим за развитие на община Враца, първо трябва да поставим здрави основи", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов на среща с жители на Дъбника. „Трябва ни добра инфраструктура и образование, което да е съобразено с възможностите за реализация в общината ни, за да започнем да говорим за инвестиции, нови работни места и развитие", добави той.

Калин Каменов обсъди със жителите на комплекса проблемите в изпълнението на Водния цикъл на Враца. Водният цикъл няма да приключи на време и голяма част от него ще бъде прехвърлен в следващия програмен период. „Това означва, че врачани ще трябва да търпят още дълго време разкопани и напълно непроходими улици", каза кандидатът на ГЕРБ. Според него това се дължи на неправилно и некомпетентно управление.

За да се поставят основите на възраждане на Враца според Калин Каменов е необходимо, освен да се завършат успешно европейските проекти на Враца, да се осъществява реален диалог с бизнеса и гражданите на общината. „Не искам хората във Враца да са обезверени и да смятат, че тук нищо не може да се промени, защото не е така.

От нас зависи дали ще тръгнем по пътя на развиващите се български градове", добави Калин Каменов и даде за пример градове, в които управляват успешни кметове на ГЕРБ като Нова Загова, Стара Загора, Русе, Благоевград. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Враца и кандидатите за общински съветници на партията представиха някои от приоритетите в управленската си програма, свързани с подобряването на инфраструктурата и градската среда, образованието и подпомагането на развитието на бизнеса в община Враца.