Съквартирантите отново въстанаха срещу капризите на Луна
Съквартирантите отново въстанаха срещу капризите на Луна / снимка: Нова телевизия

По време на санитарния полуден всички Съквартиранти се включват с усърдие с почистването на Къщата. Всички, с изключение на един. Това е Луна, която се оплака, че не се чувства добре и й се вие свят, поради което не е в състояние да чисти Къщата. Това предизвика вълна от недоволство сред мъжете, които заподозряха, че има тясна връзка между здравословното й състояние и санитарния полуден.

Луна предлага брак на Бойко Борисов

Луна отново е изолирана и е сама срещу всички. Това я обедини с Кичка, която напоследък също страни от останалите. Луна категорично заяви пред естрадната певица, че вътре мъжете унижават жените и тя няма да допусне такова поведение от тяхна страна. Кичка сподели, че вече избягва разговори с останалите, защото според нея се оформят лагери, които се поддържат с цената на всичко.

Настроенията срещу Моника се засилват. Нейният основен опонент в Къщата Люси най-накрая реши пред Джино и Иво да разкрие нейната най-дълбоко пазена тайна. Режисьорът е твърдо убеден, че Моника работи най-древната професия. Люси набързо изчисли колко средства й костват корекциите, които си е правила и категорично заяви, че тя не може да си ги позволи по друг начин, освен чрез платена любов.

Моника прие най-трудно напускането на Деян. Красавицата толкова се разстрои, че открито заяви: „Изгониха най-мъжкото момче и най-качествения човек в Къщата!”. Джино и Люси реагираха изключително остро на думите й. Постепенно обстановката се нажежи дотолкова, че се заформи един от най-големите скандали от началото на сезона.

Разпределението на бюджета всеки път е поверено на Ернестина, Иво и Гъмов. Днес Кичка реши, че доста продукти липсват и това е по вина на Съквартиранта, който записва на дъската - Гъмов. „Той няма никакво отношение към кухнята, да взема аз да почна да пиша”, самопредложи се Кичка. След многократно повдигане на темата нервите на актьора не издържаха и той избухна. Така Гъмов се разписа под първия скандал с негово участие.

Тази вечер Съквартирантите гледаха на живо четвъртите номинации, заедно със зрителите на Нова. Така те за първи път имаха възможност да чуят това, което звездите мислят за всеки един от тях. По време на номинациите Луна направи предложение за брак към Бойко Борисов. Според поп-фолк певицата двамата с премиера имат обща съдба и живеят по сходен начин. „Той е обикновено момче от народа, а аз - още по-обикновено момиче от Шумен”.

Певицата обеща да му пее всяка сутрин на ушенце, а вечер да го величае във велики оди. „Смирено моля да обмислите предложението ми”, апелира Луна. Певицата сподели и идеята си, омъжвайки се за премиера, през 2016 г. именно Бойко Борисов да издигне кандидатурата й за президент на Република България.

Номинираните тази седмица са Кичка, Луна и Моника. Вотът за Съквартирантите ще е положителен, кой ще напусне завинаги Къщата, ще стане ясно в понеделник.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.