Кандидат за кмет на район „Владислав Варненчик” се срещна с потомци на първите заселници в квартала
Кандидат за кмет на район „Владислав Варненчик” се срещна с потомци на първите заселници в квартала / netinfo

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на район "Владислав Варненчик" Николай Костадинов се срещна с потомци на първите заселници, живяли на територията на днешния квартал. На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници Николай Георгиев, Марица Гърдева, Жельо Алексиев, Ваня Вълчева и Станислав Йорданов.

Предстоящото приемане на ПУП на ІІІ и ІV микрорайони, подобряването на инфраструктурата в района, както и проблеми, свързани с развитието на месностите Ментеше и Балъм дере, бяха обсъдени по време на срещата.

Потомците на първите заселници на „Владиславово” поискаха съдействие за разрешаване на сериозните инфраструктурни проблеми в новите селищни образувания в двете местности. Те изразиха надежда, че новият кмет на района ще създаде работещ екип, а  администрацията ще бъде отворена към хората.

Кандидатът на ПП ГЕРБ за районен кмет Николай Костадинов увери присъстващите, че големите инфраструктурни проекти, които вече видимо променят „Владиславово”, ще бъдат завършени в най-кратки срокове. И заяви, че всяка улица в района ще бъде преобразена, като желанието е промените да стигнат до дома на всеки гражданин.

"Гражданите на „Владиславово” са тези, които трябва да поставят приоритетите, а ние сме длъжни да работим за осъществяването на промените”, заключи Костадинов.