Коалиция за Благоевград, за да продължим напред
Коалиция за Благоевград, за да продължим напред / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка

"Коалиция за Благоевград", която участва в изборите за местна власт с бюлетина 23, представи на стилно тържество листата за общински съветници.

"За да продължим напред", е мотото на предизборната кампания.

За победа на 25 октомври се борят доказали се вече благоевградски управленци, а също и активисти от партиите "Български демократичен център" и "Новото време".

Водач на листата от 10-ма кандидати е досегашният местен парламентарист и известен предприемач Рашко Динков.

"Благоевград и нашите съграждани наистина заслужават да вървят напред. Формулата е ясна - бизнес, икономически растеж, модерна инфраструктура и активна работа по разработване и печелене на проекти по всички програми на Европейския съюз. Ние от "Коалиция за Благоевград" не сме голословни. Имаме план за управление през следващия мандат. Приобщаваме все повече съмишленици при ежедневните ни срещи с тях, не само в града, но и в останалите населени места. Животът не свършва с тези избори. Нека останем преди всичко хора, да добруваме, за да продължим напред", каза за Дарик водачът Рашко Динков.



Втори в листата на коалицията е хотелиерът Румен Калайджиев. Той също е досегашен общински съветник. Трета е колегата му в местния парламент и застрахователен шеф Анка Станинска.

Четвъртото място е отредено за минния управител Валери Манов, бивш съветник от Симитли.

Другите в Десетката са Георги Матеев, Стефка Терзийска, Станислав Богдански, Христо Салмов, Борислава Самарджиева и Николай Лулейски.

На тържественото представяне на "Коалиция за Благоевград" всеки един от кандидатите отправи послания за честна кампания и отговорна работа в полза на хората в общината.

Официален гост бе кандидатът за втори кметски мандат Атанас Камбитов. "Коалиция за Благоевград" твърдо застава зад градоначалника и декларира подкрепата си за надграждане на постигнатото във всички сфери през изминалите четири години.