Том Круз платил, но не присъствал на сватбата на осиновената си дъщеря Изабела
Том Круз платил, но не присъствал на сватбата на осиновената си дъщеря Изабела / Guliver/Getty Images

Холивудският актьор Том Круз е платил сватбата на осиновената си дъщеря Изабела, въпреки че не е присъствал на събитието, съобщи Контактмюзик.

Никол Кидман призна: Разводът с Том Круз беше шок

22-годишната Изабела Круз, която по професия е фризьорка и живее в британската столица, се е омъжила за избраника си, британския компютърен консултант Макс Паркър, на тайна церемония в лондонския хотел "Дорчестър" на 18 септември.

На сватбата не са присъствали нито Том Круз, нито бившата му съпруга Никол Кидман, с която по време на брака си осиновиха Изабела. Бившата двойка има и осиновен син, 20-годишния Конър.

Изгониха Том Круз от кастинг на сина му Конър

Според сайта за знаменитости TMZ.com на събитието не са присъствали и родителите на Макс Паркър, тъй като младоженците са искали сватбата им да бъде в тесен приятелски кръг. Въпреки отсъствието си Том Круз с удоволствие е заплатил разходите за церемонията и последвалото парти.

Никол Кидман и Кейти Холмс не са говорили за бившия им съпруг

От сайта отхвърлят и спекулациите, че холивудският актьор е пропуснал големия ден на осиновената си дъщеря, тъй като е недоволен, че партньорът й Макс Паркър не е сциентолог. Източник от обкръжението му обаче настоява, че Том Круз се разбира добре с избраника на Изабела.

Източник: БТА