Таня Христова: Това, което направихме заедно ни уверява, че заедно трябва да продължим
Таня Христова: Това, което направихме заедно ни уверява, че заедно трябва да продължим / ПП ГЕРБ

„Благодаря Ви за всеки момент, в който заедно постигахме успехи! Благодаря Ви за критиката! Благодаря Ви за това, че и в трудни моменти бяхме заедно! Никога не сме спестявали трудностите, нито пък сме прикривали грешките си, но това което направихме заедно ни уверява, че трябва да продължим отново заедно по пътя, който е свързан с развитието на Габрово.“

Това каза Таня Христова пред габровци по време на предизборен концерт на ГЕРБ. Тя благодари за подкрепата и доверието, без които резултатите за Габрово нямаше да са факт - над 120 км. ВиК мрежа,  модерни пречиствателни станции, повече от 100 изцяло асфалтирани улици, по-добри условия за качествено образование в 17 училища, детски градини и ясли, благоустроена градската среда, ново кръгово кръстовище, крайречни улици,  детски площадки и спортни терени в кварталите, ново регионално депо за битови отпадъци, газификацията на Габрово.

„Няма нищо по-хубаво, когато имаш възможност да видиш с очите си как по новосъздадена улица се движат хора, да чуеш детски смях от новоизградените детски площадки, да срещнеш погледа на най-възрастния жител в квартала, в който е изградена канализация“, каза още Таня Христова.

Тя призова габровци да обичат Габрово. „Заедно можем да работим за качествено образование, за професионално ориентиране и достойно включване в пазара на труда. Габрово заслужава да получи една инвестиция, която ще се отрази изключително много на развитието на бизнеса, индустрията и високите технологии. Трябва габровци заедно да кажем и на държавата, и на Европа, че ние заслужаваме да получим тунела под Шипка, защото той е изключително важен за развитието на бизнеса. Има много неща, които заедно ще направим - детските площадки в междублоковите пространства, ще дадем грижата, която дължим на възрастните, на младите и децата, на селата, които също трябва да получат възможност за по-добър живот. Много ми се иска в Габрово всички да имат възможност за спорт, затова за нас е важно да успеем да привлечем средства, за да обновим спортните бази, а защо не и да изградим нови“, увери Таня Христова.

„Видимите резултати в Габрово са благодарение на Таня Христова и нейния екип, на народните представители от ГЕРБ-Габрово и на стабилното управление на Бойко Борисов. Имаме видими резултати и в Севлиево с д-р Иван Иванов. Искаме същото за Дряново и Трявна. Затова се нуждаем от убедителна победа – да отчетем 4:0 в област Габрово като спечелим и четирите общини.“

Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на предизборния концерт на  ГЕРБ в Габрово, който дойде за да подкрепи кандидатите за кметове – Таня Христова за Габрово, д-р Иван Иванов за Севлиево, Дончо Захариев за Трявна и Мирослав Семов за Дряново. „Сърдечно благодаря на Таня Христова – тя е мъжкото момиче на Габрово. Тя показа, че може да управлява и че е най-добрата“, заяви още Цветан Цветанов.

„Мисля, че успехът е във всички нас и Габрово го заслужава, заради Вас, габровци“, каза още Таня Христова.