Детски празник и мюзикъл в Банско
Детски празник и мюзикъл в Банско / Община Банско - пресцентър

По случай празника на града, който бе отбелязан вчера, Банско зарадва децата от общината с театрално представление, съобщиха от пресцентъра на Община Банско.

В препълнената зала на народното читалище „Никола Вапцаров“ бе представен мюзикълът „Грозното пате“. Той е дело на Марио Балтаджиев, автор на един от най-популярните и обичани мюзикъли у нас - „Аладин“, а либретото и текста на песните са дело на Иван Ангелов.

В представлението участваха артистите Поли Генова, Ненчо Балабанов, Цвети Павлов, Яница Маслинкова, Мария Драгомирецкая, Камен Иванов и Атанас Чопов. След удивителния спектакъл актьорският състав обра бурни овации и не пропусна да благодари за гостоприемството на публиката.

В съботния ден всички малчугани от общината бяха поканени от Ники Станоев да се повеселят заедно на стадиона. За тях бяха подготвени много игри, атракции и забавления. Специално изградената сцена пък даде възможност на най-смелите и най-артистичните да проявят своя талант пред публика. За финал всички се посипаха със цветен прах, за да запомнят празничния ден.