Четирима мъже ще пренапишат историята на X Factor
Четирима мъже ще пренапишат историята на X Factor / X Factor

Във вторник вечер точно в 21:00 ч. по Нова телевизия участниците от категория „Групи" и „25+" на свой ред ще изпитат предизвикателството на музикалните столове в X Factor. След като се срещнат със своите бъдещи ментори, кандидатите за голямата сцена ще се изправят срещу изпитанието на шестте стола, което ще допусне само най-големите таланти.

Девет кандидати от отбора на Групите ще премерят сили за шест места, които да им гарантират продължение в шоуто. Взривяващо трио ще бъде обявено за най-добрата банда, присъствала на сцената на X Factor. Една от групите ще накара Люси да затанцува в ритъм с цялата публика, а друга ще бъде обвинена от Криско в конспирация. Появата на четирима солидни мъже с невероятни гласове ще пренапише завинаги историята на шоуто.

Истинска музикална битка между чужденци и българи ще се разрази в категория „25+". Невероятната техника на една от кандидатките ще попречи на сценичното й поведение, поставяйки ментора на отбора в истинска дилема. Драматичните замени на участници ще стават все по-трудни с напредването на вечерта, изпълнена с шеметни изпълнения на The Power of Love, Derniere Dance и още много вокални предизвикателства. Само шестимата, задържали се до края на музикалните столове, ще спечелят своя билет за следващия етап в шоуто.

Четирима мъже ще пренапишат историята на X Factor
netinfo

Кои кандидати ще продължат своето музикално приключение в X Factor? Как ще завърши музикалната надпревара за двете категории - ще разберете утре вечер от 21:00ч. по НОВА.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.