С народни борби ДПС-Севлиево стартира предизборната си кампания от с. Петко Славейков
С народни борби ДПС-Севлиево стартира предизборната си кампания от с. Петко Славейков / ПП Движение за права и свободи
На 3 октомври кандидатите за местната власт от Движението за права и свободи в община Севлиево дадоха старт на предизборната си кампания от стадиона в с. Петко Славейков, където се проведоха традиционните народни борби в памет на бившия кмет на селото Джелал Аджъ.
Преди началото на спортната надпревара, пред симпатизантите на Движението официално бяха представени кандидатите за общински съветници и кметове по места, както и кандидатът за кмет на общината – Ердоан Узунов.
За да подкрепи листата на ДПС в общината бе дошъл и народният представител Четин Казак.
„Тази листа е живото доказателство, че ДПС в община Севлиево има утвърдено място, с необходимия авторитет да се яви на предстоящия вот.
ДПС не е непозната пария. Напротив, ДПС в севлиевско се е доказала, че работи, независимо от това, кой управлява Общината. ДПС работи за своите избиратели, които живеят в населените места на общината. Бори се за решаването на техните проблеми по същия начин, по който се решават и проблемите на жителите на града.
Защото ДПС знае, че всеки жител на общината трябва да се чувства равнопоставен“, каза г-н Казак.
Той добави, че сега отново се търси подкрепа за предстоящите избори, за да може чрез представителите на Движението в местната власт да продължи разрешаването на проблемите на жителите на селата.
„Ние не откриваме кампанията си в Петко Славейков случайно. Всички откриват кампаниите си на лъскави места, ние обаче я откриваме тук - на полето, на земята, на село, защото ние държим на вас“, каза пред симпатизантите на Движението и кандидатът за кмет на общината Ердоан Узунов.
За стратегическите цели, заложени в програмата на ДПС той обеща, че ще говори на предстоящите срещи с избирателите и пожела на целия екип на ДПС да бъде борбен и сплотен, за са се поздравят с победа на 25 октомври.
„Бъдете активни, не стойте безучастни на тези избори, гласувайте с бюлетина Nо18“, призова още той.