Коалиция „Единни за промяна откри предизборната си кампания в Монтана
Коалиция „Единни за промяна откри предизборната си кампания в Монтана / Дарик Враца

Коалиция „ Единни за промяна" откри предизборната си кампания в Монтана. Кандидатът за кмет на община Монтана - Любомир Иванов представи кандидатите за кметове на селата Николово, Студено Буче, Стубел, Г. Церовене, Долна Рикса, Д-р Йосифово, Крапчене, Безденица и. Сумер както и листата с кандидати за общински съветници.

Христо Панчугов, лидер на СИНьО ЕДИНСТВО заяви:„ Напоследък има дефицит на два вида хора : едните са тези , които не могат да си представят промяната, и другите, които дори да могат да я представят никога нямат смелостта да я реализират. Любо никога не е бил един от тези два вида хора.Това, че остана верен на себе си, това че остана верен на желанието си да се пребори със всякакви видове убеждаване, в това че няма смисъл да се прави нещо. Аз съм убеден, че той ще намери сили в себе си, заедно с вас да работи за ценностите на десницата , които всички заедно отстояваме.

Народният представител от ДПС Петър Чобанов пожела успех на кандидатите за кметове и общински съветници „Дойде този момент, наистина да се постараем с нашия кандидат г-н Любо Иванов да променим ситуацията към по- добро, да се заговори за Монтана. Вярвам че избраните от нас кандидати имаме шанс за едно много достойно представяне и едно много сериозно присъствие".