Живко Тодоров, кандидат на ГЕРБ за кмет на Стара Загора: Спортът е здраве, възпитава тялото и духа
Живко Тодоров, кандидат на ГЕРБ за кмет на Стара Загора: Спортът е здраве, възпитава тялото и духа / ПП ГЕРБ

„За нас е чест да съберем толкова много състезатели в новата общинска спортна зала „Иван Вазов". Благодарение на подкрепата на общината имаме възможност да реализираме този традиционен двудневен спортен празник, преди Деня на Стара Загора", каза при откриването на турнира по тенис на маса Ангел Гюзлев, треньор на домакините СКТМ „Торнадо".

„Искам да ви благодаря, че спортувате, защото така давате много добър пример на подрастващите! В днешно време изкушенията пред тях са много, но обездвижването е основен проблем. Спортът е здраве, възпитава тялото и духа", сподели със състезателите кандидатът за втори кметски мандат Живко Тодоров. Той изигра демонстративна среща по тенис на маса и така символично бе дадено начало на състезанието. Шампионатът се провежда на 3 и 4 октомври. В него участват над 20 клуба от цялата страна.

Живко Тодоров кандидат на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Спортът е здраве възпитава тялото и духа
netinfo

Отново по повод празника на града - 5 октомври, Стара Загора бе домакин на изложение на ретро автомобили. Около 60 превозни средства бяха паркирани пред Община Стара Загора в очакване на голямата награда - Купата на кмета. Живко Тодоров и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ разгледаха с интерес изложението и се запознаха с любопитни подробности около атрактивните возила.

Живко Тодоров подкрепи и ветераните от футболния „Берое", които се изправиха в приятелски мач срещу сръбските футболисти от Ниш. Срещата се игра на изкуственото игрище над стадион „Берое". Кандидатът за втори кметски мандат изигра две полувремена със зелено-белия екип. Оспорваният двубой завърши 2:1 в полза на „Берое".

Живко Тодоров кандидат на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Спортът е здраве възпитава тялото и духа
netinfo