Обявяват ученически конкурс ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!”
Обявяват ученически конкурс ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!” / netinfo

Конкурс  за литературна творба и рисунка с послание ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!”, обявяват Община Пловдив и Центърът за превенция на ХИВ във всички общински и държавни училища.

Творбите от конкурса трябва да са свързани тематично с борба със СПИН и с посланието на конкурса. Всички участващи творби ще са част от изложба и ще се ползват за проекти при изготвянето на информационни материали със съгласието на авторите.

Начало на конкурса-01.10.2015 г., а крайната дата за предаване на творбите-16.11.2015 г.

Литературните творби трябва да са дълги до 3 печатни страници, размер А4. Рисунките трябва да са с размер 30 см на 50 см. Материалите за изработка са по избор.

Възрастовите групи са 7 г.-10 г.,11 г.-14 г.,15 г.-19 г.

От всяка възрастова група ще бъдат излъчени най-добрите литературни творби и рисунки.

Творбите ще бъдат приемани в Отдел ”Образование” на Община Пловдив, на адрес: гр.Пловдив, ул.”Цариброд” №1, ет.3, стая 4-техн.сътрудник-деловодител –за конкурса ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта” до 17,00 ч. на 16.11.2015 г.

Те ще бъдат оценявани от комисия от представители на Отдел ”Образование”, отдел „Култура”, отдел “Търговски дружества, общински предприятия и здравеопазване”, дирекция „Правно-нормативно обслужване” при Община Пловдив и от Регионален инспекторат по образованието - гр.Пловдив.

Комисията ще номинира най-добрите литературни творби от всяка възрастова група и най-добрите рисунки от всяка възрастова група до 27.11.2015 г., като авторите им ще бъдат наградени с книги и други предметни награди.

 

Комисията ще номинира и учители, допринесли за успехите на децата и училище с най-голяма активност в конкурса.