Кандидат за кмет на Белослав: Ще съживим икономиката на общината
Кандидат за кмет на Белослав: Ще съживим икономиката на общината / пресцентър

Ще съживим икономиката на Белослав, за да осигурим поминък на местните жители и да върнем младите хора в общината. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Белослав Деян Иванов при официалното откриване на предизборната кампания на партията в общината. Сред гостите в препълнената зала на читалището бяха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, народният представител и кандидат на ГЕРБ за кмет на община Долни чифлик Красимира Анастасова, председателят на групата на варненските общински съветници от партията през изминалия мандат Тодор Балабанов.  За събитието дойде и кандидатът за кмет на Аврен Емануил Манолов, който в качеството си на досегашен кмет на общината привлече Деян Иванов в екипа си за работа по европроекти и постигна много видими резултати.

„Поставям си за цел да създадем добра бизнес среда и да намалим бюрократичната тежест за фирмите, да разкрием младежки информационно-консултативен център или общинско звено, което да съдейства на младите хора при намиране на работа. Белослав е длъжник на младите. Има много проекти и програми, които предоставят възможност за наемане на работа на безработни младежи. Общината е длъжна да съдейства и за осигуряването на условия за спорт и отдих, да подкрепя даровитите деца”, категоричен бе Деян Иванов, представяйки пред присъстващите своята програма.

Той се ангажира да бъде разкрита социална трапезария, да се разшири дейността на домашния социален патронаж, да се осигурят домашни помощници, лични и социални асистенти за хора с увреждания, възрастни и самотноживеещи пенсионери. Акцент в  управленската програма на кандидата на ГЕРБ е и грижата за семействата, в това число общинска инвитро програма за двойките с репродуктивни проблеми и въвеждане на видеонаблюдение в училищата.

Деян Иванов набеляза и конкретни мерки за изграждането на модерна общинска инфраструктура и подобряване на транспортните комуникации в общината. „Част от моите опоненти сигурно ще се заиграят с една болезнена за Белослав тема и ще обещаят мост над канала, за какъвто мечтаят всички в града. Подобно съоръжение обаче далеч не е по силите на общината, затова ще търсим възможности за изграждането му с евросредства и ще се борим за осигуряването на държавно финансиране”, категоричен бе Иванов. Той подчерта и амбицията си да бъдат развити електронни административни услуги в общината и да се намали данъчната тежест за жителите на Белослав. „Ще редуцираме данъка за мотоциклети и ще премахнем пътния данък за хибридни и електромобили”, увери кандидатът за кмет.

„Жребият ни отреди №6 в бюлетината, за да покажем отлични условия за живот, отлични възможности за бизнес, отлична инфраструктура, отлични перспективи за младите”, заяви още Деян Иванов, представяйки кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и кметове на кметства в общината.

„Деян Иванов е млад и образован човек, голям професионалист, който може да донесе много европейски средства на Белослав и да повиши стандарта на живот на местните жители. Кандидатите на ГЕРБ в общината са силен екип, който заслужава доверието на хората, защото ще го оправдае”, заяви евродепутатът Емил Радев.

„Време е за видими резултати и в общини като Белослав и Долни чифлик”, призова на свой ред Красимира Анастасова.