Показаха финалния трейлър на новия филм за Джеймс Бонд
Показаха финалния трейлър на новия филм за Джеймс Бонд / снимка: Guliver/Getty Images

Кинокомпанията „Сони пикчърс ентъртейнмънт" качи в YouTube финалния трейлър на филма „Спектър” за Джеймс Бонд, съобщи Лента.

В 75-секундния запис са показани откъси от борбата между Джеймс Бонд в изпълнението на Даниъл Крейг и престъпната организация „Спектър”. Агент 007 се изправя срещу Франц Оберхаузер, в чийто образ се превъплъщава австрийският актьор Кристоф Валц. В една от сцените Бонд се спасява от отломките на рушаща се сграда. Участва в гонитба из заснежени планини, лети на различни машини.

„Спектър” - 24-ата лента от филмовата поредица за приключенията на Джеймс Бонд - излиза на екран във Великобритания на 23 октомври 2015 г., а в САЩ - на 6 ноември 2015 г. Това е четвърти филм, в който Даниъл Крейг се превъплъщава в образа на Джеймс Бонд и втори, режисиран от Сам Мендес.

Предишният филм от поредицата „007 Координати: Скайфол” бе най-успешният в историята на филмите за Джеймс Бонд. Той събра от продажбата на билети по света 1,1 млрд. долара. А изпълнената от Адел тематична песен „Skyfall” към лентата позволи на филмовата поредица за супершпионина на Нейно величество да спечели първата си награда „Оскар” за най-добра оригинална песен.