Иво Димов зарадва феновете на ЦСКА с Винаги верни
Иво Димов зарадва феновете на ЦСКА с Винаги верни / netinfo
Иво Димов зарадва феновете на ЦСКА с "Винаги верни"
82051
Иво Димов зарадва феновете на ЦСКА с "Винаги верни"
  • Иво Димов зарадва феновете на ЦСКА с "Винаги верни"

"Винаги верни" запя кандидатът за втори кметски мандат в Димитровград Иво Димов от ПП ГЕРБ заедно с фенове на ЦСКА. Той уважи 15-я рожден ден на димитровградския фен клуб на футболния отбор Red Zone и ги зарадва с огромна торта с емблемата на ЦСКА. "Човек се ражда и умира армеец! В момента нашият велик клуб изживява най-тежките си моменти, но точно сега ще останем най-истинските и верни фенове. Тук сме се събрали повече от агитката на отбор, участник в Шампионската лига, каза Иво Димов. Феновете го аплодираха и отчетоха, че той е единствения кмет в България, който си купи акции на любимия ЦСКА, за да подкрепи в труден момент отбора си.

Иво Димов зарадва феновете на ЦСКА с "Винаги верни"
netinfo

За рождения ден на фен клуба в Димитровград гост бе и президентът на ЦСКА Пламен Марков, който не скри, че е впечатлен от броя на събралите се в Димитровград фенове и верността им към любимия отбор. Не скри, че е оптимист за бъдещето му.

Фенове на ЦСКА от Хасково, Пловдив, Пазарджик, Харманли, Свиленград, Стара Загора, Чирпан, Меричлери и Минерални бани дойдоха за празника на димитровградския клуб Red Zone. Председателят му Румен Вълев благодари на дошлите да уважат тържеството и сподели: „Ако сме заедно, ще победим!”. Звукова картина- в приложения файл.

Иво Димов зарадва феновете на ЦСКА с "Винаги верни"
netinfo

Преди срещата си с феновете на ЦСКА кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ Иво Димов и кандидати за общински съветници подкрепиха и благотворителната кауза в помощ на димитровградчанката Биляна, като бяха сред зрителите на танцовия фестивал, организиран от НЧ „Христо Ботев”.

От 11 ч. днес в парк „Марица” за първи път Димитровград ще е домакин на Volkicar състезание, което се организира с подкрепата на Иво Димов. 8 Volkicar автомобили вече направиха почетна обиколка на Димитровград, като тръгнаха от предизборния щаб на ПП ГЕРБ. V1 Challenge е шампионат, който се проведе през 2014 година за първи път в България. Целият проект е разработен от световно известния турски пилот Волкан Ъшък, носител на множество международни награди. Форматът на шампионата е уникално съчетание от спортно състезание и шоу с невероятни демонстрации в продължение на 4 часа. В ралито има и състезание от типа V 2, в което участват пилоти аматьори. Всеки, който се осмели може да сбъдне мечтата си да бъде пилот в рали. От щаба на Димов издават в аванс, че като спортна натура зад волана на една от Volkicar колите ще застане и той.