Трето посещение на круизен кораб във Варна
Трето посещение на круизен кораб във Варна / Пристанище Варна

На 4 октомври на Морска гара - Варна ще застане луксозният 57-метров кораб "Варайъти Вояджър" (Variety Voyager). Това ще е трето посещение в Пристанище Варна, което корабът ще направи през тазгодишния круизен сезон.

„Варайъти Вояджър“ е построен през 2010 година, съдът има дължина 57 м. и широчина 11,5 м., плава под флага на Република Малта. На борда си може да приеме само 72 пасажери в 36 кабини. Интериорът е  изключително елегантен, комфортен и луксозен.

Съдът съблазнява своите гости с лъскавите си линии и достатъчно пространство на палубата – точно това, което се очаква от мега яхта. Кабините са завършени в топли цветове, но и с много мрамор, килими от Аксминстър и меки тонове на богатата дървена орнаментика. Всеки един от гостите на „Варайъти Вояджър“ има пряк изглед към морската шир и пристанищата, които посещава.

За отбелязване е фактът, че цените на круизите, които извършва „Варайъти Вояджър“ надвишават стандартните такси, които заплащат пасажерите на големите лайнери. След Варна корабът ще посети гр. Истанбул, Турция. Очаква се корабът да застане на Морска гара - Варна около 07:00 ч.