„Патриотите – ВМРО” зарадваха възрастните хора в Николово за техния празник
„Патриотите – ВМРО” зарадваха възрастните хора в Николово за техния празник / netinfo

Кандидатът за кмет на Община Русе Искрен Веселинов заедно с част от представителите на листата на Коалиция „Патриотите – ВМРО” поздравиха днес възрастните хора в с. Николово.

Повече от 100 души отбелязаха днешния Международен ден на възрастните хора в Пенсионерския клуб в селото.

„С ясното съзнание за синовен дълг, се обръщам към вас, като изказвам благодарността си за стореното през годините. Благодаря ви, затова че въпреки трудностите на всекидневния живот, вие сте ония, на чиито рамена се крепи настоящето на страната. Вие сте хората, които продължавате да носите своя граждански дълг и да се борите за по-доброто бъдеще на идното поколение”, сподели пред присъстващите патриотът Веселинов.

Заедно с него, своето признание към възрастните хора изказаха кандидатът за кмет на Николово Румен Йончев, както и Галин Григоров, Нина Крушева, Траян Тотев, Теодор Пасев и Дилянка Великова от листа на „Патриотите – ВМРО”.

Лично дарение на Пенсионерския клуб в Николово от маси, столове и други необходими за дейността му пособия направи кандидатът за общински съветник на Русе Нина Крушева.

 

Присъстващите получиха още куп подаръци, като календари за 2016 г. и безплатни билети за представлението на оперетата „Прилепът”, която Искрен Веселинов ще подари на всички русенци на 5 октомври от 19 ч. в „Държавна опера – Русе”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление