С молебен за здраве и благополучие стартира предизборната кампания на ГЕРБ в Oбщина Бяла
С молебен за здраве и благополучие стартира предизборната кампания на ГЕРБ в Oбщина Бяла / netinfo

С молебен за здраве и благополучие стартира предизборната кампания на ГЕРБ в община Бяла. На водосвета, проведен от отец Георги, който пожела здраве и благополучие, присъстваха кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бяла Димитър Славов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. Да подкрепят старата на кампанията в църквата зад кандидатите застанаха техни близки и симпатизанти.

„Време е за видими резултати за община Бяла“, каза Димитър Славов, който заяви своята мотивация за победа с желанието за устойчиво развитие на община Бяла и доброто на нейните граждани. „Трябва да пресечем порочните практики в общината и направим работата на администрацията прозрачна. Подкрепете ГЕРБ с номер 3 в бюлетината“, каза Мариан Антонов, председател на ГЕРБ в Бяла. С молебен за здраве и благополучие стартира предизборната кампания на ГЕРБ в община Бяла. На водосвета, проведен от отец Георги, който пожела здраве и благополучие, присъстваха кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бяла Димитър Славов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. Да подкрепят старата на кампанията в църквата зад кандидатите застанаха техни близки и симпатизанти. „Време е за видими резултати за община Бяла“, каза Димитър Славов, който заяви своята мотивация за победа с желанието за устойчиво развитие на община Бяла и доброто на нейните граждани.

„Трябва да пресечем порочните практики в общината и направим работата на администрацията прозрачна. Подкрепете ГЕРБ с номер 3 в бюлетината“, каза Мариан Антонов, председател на ГЕРБ в Бяла.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!