Фермерите избраха дамите, които да заведат вкъщи
Фермерите избраха дамите, които да заведат вкъщи / снимка: Нова телевизия

19 градски момичета се приготвят за първата си сериозна среща с фермерския начин на живот

Фермерите във „Фермер търси жена" Петър, Слави, Камен, Марин и Диман избраха дамите, които да заведат в своите ферми и които да продължат да се борят за любовта им.

Кои са дамите на Слави от с. Липен? Украинката Екатерина, в чиято снимка чаровният фермер се влюби от пръв поглед и която предизвика женска ревност у останалите кандидатки, Ангелина, която открито заяви, че не иска Екатерина да спечели, Цвети, която признава, че е готова на всичко за любовта, дори да отиде на село, и Ани, която самият Слави определи като една от най-срамежливите.

След като не успя да избере с кое момиче да се раздели, Петър ще заведе в град Генерал Тошево и четирите си дами - самоуверената Дана, за която перфектният мъж е доминантен, чаровната Божидара, която получи по-голямо внимание от Петър заради неумението си да плува, 19-годишната Виолета от Пловдив, която призна, че досега не е имала сериозна връзка, и Бистра от Враца, която определя себе си като бизнес дама.

Четири коренно различни като възраст и темперамент дами вече приготвят багажа си за къщата на Камен в с. Черни Осъм. Троянският дърводелец избра най-младата кандидатка - 28-годишната Лили, с която Камен призна, че е усетил най-голяма близост, 45-годишната купонджийка Елеонора, която определя себе си като забавно, градско момиче, което обича да живее на село, и Христина и Красимира, горди майки на дъщери.

В своята къща в с. Ивански най-желаният фермер в държавата Марин ще посрещне три дами - 18-годишната „Мис Русе" Лилия, която се почувства пренебрегната и нежелана в СПА центъра, 24-годишната пловдивчанка Йоана, която призна, че е готова „да се бие" за Марин, и Антония от София, която също като шампиона по мотоциклетизъм е любител на моторите и високите скорости.

Кои са избраниците на производителя на орехи и специалист по международно право Диман от с. Голямо Дряново - носителката на титлата „Мис Азия" Марго Купър, чаровната пловдивчанка Елеонора, която се грижи за животни в беда, огнената Силвия, която призна, че обича луксозните стоки, а самият Диман определи като „опасна мадама", и 31-годишната Теофана от София.

За повече информация следете официалния канал на „Фермер търси жена" във vbox7.com, на Novatv.bg и в официалната Facebook страница на предаването.