Вижте кои са номинираните за изгонване очи в очи в Big Brother
Вижте кои са номинираните за изгонване очи в очи в Big Brother / снимки и видео: Нова телевизия

Никита Джонсън, Аделина, Николина и Кирил са застрашени от изгонване от Къщата на Big Brother. Това стана ясно след първите номинации очи в очи, които зрителите на Нова ще проследииха на живо. Съквартирантите имаха възможността ясно и категорично да заявят своето отношение към всеки един от останалите.

След грозните сцени и агресията и принудителното напускане на Ирена и Силвия участниците в реалитито направиха разбор на събития в Къщата - защо Ирена е скочила на бой; Съквартирантите от нейния лагер проявяват разбиране към реакцията й, докато жените в противниковия отбор - Катя и Николина, я осъждат и подкрепят Силвия.

Богданов се изясни с Анита за ситуацията с Илиян, като й каза, че Илиян е спечелил неговото уважение още щом го е видял. Изглеждал му като успял и мъдър човек. Той призна, че иска да му се извини, когато излязат от Къщата. Анита го убеждаваше, че Илиян няма да му направи нищо лошо и просто е бил афектиран, когато го е заплашил.

Уж Силвия и Ирена тръгнаха да си изясняват отношенията, а назрява нов скандал на същата тема. Останалите го туширахав зародиш. Катето успокои Силвия, че нейната агресия била народна, не била лоша.

Вижте кои са номинираните за изгонване очи в очи в Big Brother
netinfo

Никита прави опит да привлече в отбора си Кирил и Николина. Кирил призна, че няма желание да я опознава, тъй като я смята за енергиен вампир.

След това тя разговаря с Николина - защо е предпочела другия отбор преди да опознае останалите, но Николина също не се повлиява.

Вижте кои са номинираните за изгонване очи в очи в Big Brother
netinfo

Николина, Катя и Кирил споделят в разговор помежду си, че за тях Аделина е най-двулична в Къщата. Те намериха нейна рецепта за питка и и докато се угощават, започнаха да ѝ се подиграват - как се подготвяла предварително, за да блесне.

Зрителите видяха и реакции от изгонването на Ирена и Силвия - Кирил тържествуваше, тъй като били по-силни, а другият отбор е претърпял по-силна загуба. Отборът на Анита също направи разбор на ситуацията. Никита недоумява за решението на Николина да е към противниковия лагер.

Кирил прави разбор на този сезон на Биг Брадър, като според неговата оценка той е най-екстремният от всички досега.

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.