Първи номинации очи в очи в Big Brother
Първи номинации очи в очи в Big Brother / снимки: Нова телевизия

Уникалният телевизионен експеримент Big Brother вече върви към своя край. Броени дни остават до финала на най-коментираното риалити, а напрежението в Къщата расте с всяка изминала минута. В дейли епизода снощи видяхме как агресията премина всякакви допустими граници. Big Brother остро разкритикува проявите на вербално и физическо насилие, както и отправените расистки обиди. За да покаже ясно, че не толерира подобно поведение, той беше принуден преждевременно и завинаги да изиска от Силвия и Ирена да напуснат Къщата.

Грандиозен скандал, физическа саморазправа и принудително напускане в Big Brother

Древната максима „разделяй и владей" сякаш важи с пълна сила за този сезон на Big Brother. Още от самото начало на шоуто, Къщата беше разделена на два лагера, а главатари на лагерите станаха Никита и Цветелин. Двамата враждуваха дълго помежду си, а битката между тях приключи когато Цецо беше изгонен от най-известната Къща. В днешния дейли епизод ще видим как Никита се опитва да привлече към своя лагер Съквартиранти от противниковия отбор. На прицел ще бъдат Кирил и Николина, които според нея са манипулирани от останалите и не са имали възможност да си изградят собствено мнение и позиция. Ще има ли трансфер на хора между отборите, след като Цецо е вън от играта и неговият лагер е безпризорен, предстои да разберем.

Тази вечер ще станем свидетели и на първите номинации очи в очи, които зрителите на Нова ще проследят на живо. Съквартирантите ще имат възможността ясно и категорично да заявят своето отношение към всеки един от останалите. Какви ще са последствията след като Big Brother приложи един от най-провокативните си инструменти - номинациите очи в очи и кои ще са новите номинирани за изгонване, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по Нова.

Първи номинации очи в очи в Big Brother
netinfo

Актуални новини от предаването следете на сайта на Big Brother и на официалната Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.