Заловиха трима пияни водачи, единият карал с над 3 промила
Заловиха трима пияни водачи, единият карал с над 3 промила / DarikNews.bg, архив

Трима водачи, употребили алкохол, са засечени от полицията през изминалото денонощие. Единият от тях е седнал зад волана с над 3 промила, съобщават от полицията. Вчера в 18.10 часа в с. Ветринци е извършена проверка на лек автомобил "Хонда", управляван от 33-годишен водач от с. Паскалевец. При тестването му с дрегер, апаратът отчел  3.13 промила. Мъжът е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа.

Тази нощ около 3,00 ч. на улица "Ю. Гагарин" в Горна Оряховица е извършена проверка на лек автомобил "Опел Вектра", управляван от 42-годишния И. И. от с. Джулюница. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,67 промила. Той е дал кръвна проба. Задържан е за 24 часа.

На територията на РУ – Елена тази нощ около 00,05 ч. също е заловен водач в нетрезво състояние. В с. Беброво е извършена проверка на лек автомобил ,,Опел Кадет", управляван от 35-годишния М. С. от с. Черногор. Дрегерът е отчел 1.32 промила. М. С. е дал кръвна проба, задържан е за срок до 24 часа. По трите случая в съответните полицейски управления са образувани бързи производства.