Благотворително за Мони
Благотворително за Мони / ФБ
Благотворителен концерт събира средства за Мони
81533
Благотворителен концерт събира средства за Мони
  • Благотворителен концерт събира средства за Мони

Благотворителен концерт ще се проведе тази вечер от 19,00 часа на сцената на Държавна опера-Стара Загора. Участие в него ще вземат Дует Мания, Цвети Радойчева, Ани Пешева, Гергана и Милица Тодорови, Лора Герджикова , Клуб за български народни танци "Загорци" и Клуб за български народни танци "Тракийци". Концертът е подкрепен от община Стара Загора и кмета Живко Тодоров.

Проявата ще събира средства за 32-годишната Моника Михайлова от Стара Загора. Младата жена се нуждае от рядка и сложна интервенция за отстраняване на тарлова киста на гръбнака, която се намира на много специфично място- в гръбначно-мозъчния канал. В България няма специалист - неврохирург, който да извърши сложната манипулация, затова за нея се е ангажирал лекар от САЩ, а операцията е предвидена за края на септември в кипърска клиника. Цената на операцията е 50 000 евро, сума, която е непосилна за нея и близките й...

"Нека се обединим за Мони", призовават организаторите и участниците в благотворителната инициатива.

10 лева е цената на поканата за благотворителната проява, а подробности за това къде може да откриете поканите чуйте в прикачения звуков файл от съпруга на Моника Михайлова - Димчо Стефанов.

Онези, които имат възможност могат да помогнат за лечението на 32-годишната Моника и чрез дарителските банкови сметки

БАНКА ДСК-Дарителски сметки
ТИТУЛЯР: МОНИКА МИХАЙЛОВА

ВАЛУТА: ЕВРО
IBAN: BG31STSA93000022815969

ВАЛУТА: ЛЕВА
IBAN: BG97STSA93000022832920