Билети от 10 лв за концерта на Джо Лин Търнър в Сливен
Билети от 10 лв за концерта на Джо Лин Търнър в Сливен / Община Сливен

Започна продажбата на билети за концерта на американската хардрок звезда Джо Лин Търнър в Сливен.

Билетите са на цена от 10 лв. Всеки ще може да закупи наведнъж най-много 10 билета. До обяд са продадени около 300 билета, съобщи ръководителят на крепостта „Туида” Мая Иванова, която днес отвори вратите на билетния център за първите почитатели.

Рок събитието ще се състои на сцената на Късноантична и средновековна крепост „Туида” на 19 септември от 19.30 часа, като вратите на крепостта ще бъдат отворени час по-рано.

На живо ще могат да бъдат чути едни от най-обичаните рок песни за всички времена, а след концерта феновете ще имат възможност да се докоснат до звездата, известна с легендарните си вокални партии в „Дийп Пърпъл” и „Рейнбоу”.

Билети за концерта могат да се закупят от Общинския туристически информационен център  от 10 до 13 часа и от 14 до 19 часа през делничните дни, а в събота и неделя - в Късноантична и средновековна крепост „Туида”, от 9 до 20 часа.

Организаторите съобщават, че по време на концерта няма да се допускат деца под 14 години, а от 14 до 16 години те трябва да са с пълнолетни придружители.