Горещи откровения и бурни спорове в Къщата на Big Brother
Горещи откровения и бурни спорове в Къщата на Big Brother / netinfo

За първи път откакто е в Къщата, Силвия повдигна завесата на личния си живот. Тя призна, че през ден има възможност да изкарва по 2000 лева като еротичен фотомодел. Преди това Силвия е работела в счетоводна кантора, била е управител на заведение и какво ли още не.

Вече за никого не е тайна, че Цветелин има специално отношение към Катя. Лидерът на единия лагер не крие силните си симпатии към нея. Красивата бижутерка започна да се притеснява как ли гледа на техните отношения приятелят й Мариян.

Веднага след като приключи мисията „Зона Баня", Николина побърза да отиде при Цецо. Тя информира „алфа мъжкаря" за разговорите между нея, Никита и Аделина и предприе кампания да очерни пред своите съотборници Ади.

Мисия „Обратно в обора" - за капитани са избрани Никита и Цветелин. В своя отбор Никита избра да влязат Аделина, Пламен, Катя, Анита и Ирена. Цецо посочи Кирил, Богданов, Братухчев, Силвия, Николина.

Условията на мисията са следните - Съквартирантите са в специален фермерски костюм, но по един за двама от тях. Те трябва да хванат животните от двора - няколко прасета и дузина кокошки - и да ги върнат обратно в обора.


По време на мисията Пламен си извади рамото и беше спешно откаран в болница. Двата отбора отбелязаха по 3 точки. Big Brother обяви за победител синият отбор с капитан Никита заради по-малкото време, за което са отбелязали въпросните точки. Така отборът на Никита си спечели ВИП парти с музика, торта и напитки.

Реакции след мисията - червеният отбор не е съгласен с победата на отбора на Никита. „Алфа мъжкарите" се подиграха със злополуката, която сполетя Пламен. Те не само, че не проявиха съчувствие, а дори отсякоха, че има Господ и така му се пада. Никита защити Съквартиранта си и така попадна отново в полезрението на Цветелин. Той започна да я нарича с редица грозни епитети - „тапицирана мутра", „пластмасова зурла", „тъпо гнусливо животно", след което се изплю в лицето й.
В лагера на мъжкарите са убедени, че драмата с Анита и Илиян е постановка, за да спечели красавицата Big Brother. След влизането на Илиян в Къщата, Богданов се уплаши и първо пожела да напусне Big Brother, след излизането на Илиян поиска среща с психолог.