Трима пострадали при две катастрофи за ден
Трима пострадали при две катастрофи за ден / DarikNews.bg, архив

Двама души пострадаха при пътен инцидент заради несъобразена скорост. На 28 август около 11.00 ч. на главния път при с.Шереметя лек автомоил "Ситроен", управляван от 35-годишен водач от Елена, загубил контрол над возилото, излязъл от платното и се блъснал в два автомобила, паркирали на крайпътна отбивка.

Пострадали са водачът и пътничката на предна дясна седалка. Мъжът е с диагноза натъртвания в областта на гърдите и спонтанни епилиптични синдроми, настанен е в неврологично отделение на великотърновската болница, без опасност за живота. Пострадалата 79-годишна пътничка от Елена е контузия на гръден кош. След преглед тя е освободена за домашно лечение.

Жена пострада при друг пътен инцидент в Горна Оряховица. На 28 август около 08.00 ч. на ул. "Иван Момчилов" лек автомобил "Ситроен берлинго" с 46-годишен водач от Самоводене отнел предимството на "Фиат стило", управляван от 28-годишна жена от Г. Оряховица. Пострадалата е с диагноза сътресение на мозъка без опасност за живота, настанена е за наблюдение в болницата във В. Търново.