JYSK България отваря врати в Плевен
JYSK България отваря врати в Плевен / netinfo

Датската компания, занимаваща се с търговия на стоки за дома, отваря нов магазин в град Плевен. Напълно отдадени на своята "Sleeping and Living" култура, с широка гама от мебели в скандинавски стил и предложения за добрия сън, ще разполагат с 6 магазина на територията на страната, след откриването на този в Плевен. Събитието ще се състои на 27 август, на улица Иван Миндиликов от 8 сутринта, а обектът е с площ 1300 м2.

Постарали сме се откриването на магазина в Плевен да бъде едно малко събитие. В четвъртък, 27 август, от 8 сутринта, нашите посетители ще бъдат посрещнати с невероятни намаления - до 70%, с балони, музика и една малка закуска - кафе и кроасан за всеки клиент. А първите 150 направили покупка на стойност 20 лева или повече, ще получат подарък - възглавница с пълнеж от пера, за да могат да отморят вкъщи, след тежката шопинг сесия. В Плевен краят на лятото идва със страхотни оферти!

„Радваме се, че откриваме магазин в Плевен. Това е един от големите градове и нашите страхотни оферти и ниски цени ще достигнат до много повече хора. Очакваме Ви в четвъртък, 27 август, от 8 сутринта! Подготвили сме едно страхотно парти по случай откриването, което ще Ви даде шанс да се запознаете с нас и нашите артикули. Очаква Ви екип от компетентни служители, които са готови да отговорят на всички Ваши въпроси, както и да Ви помогнат в намирането на най-добрите решения за дома", споделя Любен Мишев, регионален мениджър.

JYSK България отваря врати в Плевен
netinfo

„Имаме големи очаквания за новия магазин в Плевен! Готови сме да посрещнем нашите клиенти и да им помогнем в правилния избор. В JYSK предлагаме богат избор от легла, матраци, завивки, възглавници, спално бельо, кресла, маси, домашни потреби и текстил за дома - и всичко това на достъпни цени, така че със сигурност ще намерите нещо и за Вас", казва Георги Тодоров, управител на магазин JYSK Плевен.

За JYSK

JYSK е един от най-големите търговци на стоки за дома в Европа. Предлага широка гама матраци, възглавници, завивки, спално бельо, мебели, домашен текстил и декоративни артикули.

За първи път в България JYSK отваря врати преди 10 години.

JYSK GROUP води началото си от Скандинавия: първият магазин отваря врати в Дания през 1979. Днес, JYSK GROUP има над 2,200 магазина и повече от 19,000 служителя в 38 държави. В Германия и Австрия носи името Dänisches Bettenlager, а в останалата част от света се нарича JYSK. JYSK GROUP се стреми да се утвърди по целия свят, като предлага страхотни оферти за всички. Основател и собственик на JYSK GROUP е Ларс Ларсен, който също притежава веригите за продажба на мебели Bolia.com, IDEmøbler и ILVA - както и редица други компании. Оборота на LARS LARSEN GROUP възлиза на 3.1 милиарда евро.