Времето остава слънчево
Времето остава слънчево / DarikNews.bg, архив

Във вторник времето ще бъде слънчево. В следобедните часове над планинските райони ще се развива купеста облачност, но вероятността за валежи е малка. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 31 и 36 градуса, съобщават от НИМХ-БАН.

32 градуса ще бъдат максималните температури в област Габрово.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд в масивите от Западна България ще се развива купеста облачност, но само на отделни места е възможно да превали. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 24 градуса, а на 2000 м - около 19 градуса.

РЕКЛАМА

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 26-28 градуса. Вълнението на морето ще е около 3 бала. Температура на морската вода ще е 26-28 градуса.

В сряда и четвъртък ще бъде предимно слънчево. Ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е малка. Ще духа слаб, по морския бряг до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 31 и 36 градуса.

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте наSinoptik.bg