Спират временно водата в различни райони на столицата на 5 август
Спират временно водата в различни райони на столицата на 5 август / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 август  2015 г. (сряда).

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Люботрън” в жк  „Лозенец” се налага спиране на водоподаването от 8.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Люботрън” от ул. „Козяк” до ул. „Кап. Тодор Ночев”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 7 в кв. „Република-2” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 12.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Република-2” - ул. 3, ул.5, ул.8, ул.1.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Паскал Тодоров” в кв. „Овча купел”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Рачка”, между ул. „Народен герой” и ул. „Паскал Тодоров”, ул. „Ангелов връх” между ул. „Народен герой” и ул. „Паскал Тодоров”, ул. „Паскал Тодоров” между ул. „Никола Петков” и ул. „Войводина могила”.

Във връзка с ремонтни дейности на ул.„Симеоново” в кв. „Витоша” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Проф. Георги Златарски”, ул. 21-ви век, ул. „Проф. Христо Вакарелски”, ул. „Тодор Кожухаров”, ул. „Димитър Страшимиров”, ул. „Акад. Йордан Трифонов”.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Александър Малинов” в жк „Младост-1А”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 507, бл. 508, бл. 509, бл. 510, бл. 510А, бл.511, бл. 512, бл. 515, бл. 524, бл. 525, бл. 526, бл. 527, ул. „Д-р София Аврамова” №3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.