Перверзни призраци гледат безплатно танци на пилон
Перверзни призраци гледат безплатно танци на пилон / ThinkStock/Getty Images

Двойка духове-перверзници са се настанали в клуб за танци на пилон в САЩ, след като са харесали инструкторката, и отказват да го напуснат, пише в. "Дейли мирър".

Каква е разликата между духовете и призраците?

Уенди Риърдън твърди, че паранормалните зяпачи обитават клуба й "Джипси роудс екзотик фитнес" в Бостън и отказват да се изнесат, след като са я видели как вие снага, демонстрирайки пред ученичките си тънкостите на танца на пилон. 44-годишната знойна танцьорка няма нищо против неканените призрачни наблюдатели, но мнението й е, че не им се полага безплатно шоу.

Риърдън нямала представа, че из клуба й витаят перверзни духове, докато не започнала да записва учебните часове. Когато гледала повторно един от танците си, инструкторката открила призрачното присъствие.

Уенди Риърдън се свързала с видна контактьорка, която потвърдила паранормалната активност в клуба й. Жената медиум установила, че става въпрос за духовете на двама мъже, работили в района на клуба преди десетилетия. Залата на Риърдън се намира в близост до нощен клуб, наречен "Коконът гроув", в който при пожар през 30-те години на миналия век са загинали близо 500 души.

Не само инструкторката е обект на призрачно съзерцание. Ученичките й също съобщават, че безплътните перверзници редовно ги наблюдават. Момичетата дори успяват да снимат призрачните наблюдатели с телефоните си. Риърдън обаче твърди, че когато самата тя е в клуба, паранормалната активност се засилва.

"Когато са тук, духовете наблюдават танците на момичетата. Мисля, че гледката ги зарежда позитивно. Нямам нищо против, освен това, че получават безплатно шоу. Не ме интересува в кое измерение се намират, който гледа, трябва да плаща", казва Уенди Риърдън.

Източник: БТА