Наградиха победителите във фотоконкурс под патронажа на Мария Габриел
Наградиха победителите във фотоконкурс под патронажа на Мария Габриел / снимка:ГЕРБ Русе

Ния Градева спечели посещение на Европейския парламент в Брюксел по покана на евродепутата Мария Габриел.  Тя е победител в обявения от МГЕРБ – Русе фотоконкурс „На фокус: Европейският облик на Русе“ под патронажа на евродепутата Мария Габриел. Победителят събра най-много гласове за снимката си (харесвания).

Днес семейството на русенската студентка в Лондон получи наградата заедно с почетна грамота от сътрудника на евродепутата в Информационен център - Русе Дорина Бянова. Членът на НИС на МГЕРБ Полина Христова и областният ръководител на МГЕРБ – Русе Павел Цветков връчиха грамоти и награди / цифров фотоапарат и музикален плейър/ на втория и третия – Ангел Ангелов и Десислава Чобанова. Инициативата цели да привлече вниманието към финансирани с европейски средства проекти, които допринасят за новия по-добър облик на град Русе.

Конкурсът се проведе чрез Facebook страницата на Младежи ГЕРБ – Русе. Всеки участник можеше да се включи с една своя снимка или „селфи“ с обект, финансиран по европейски проект, реализиран на територията на община Русе.