Затварят участък от бул.”25 септември” заради селскостопанското изложение
Затварят участък от бул.”25 септември” заради селскостопанското изложение / farmer.bg

Участък от бул."25 септември" ще бъде затворен за движение от днес до 10 август във връзка с провеждането на изложението "Селското стопанство и всичко за него", съобщават от община Добрич.

Промените в организацията на движението се въвеждат в участък с дължина 330 метра, заключен между кръстовището с общински път DOB 3083 (за гробищен парк) и кръстовището с ул."Любен Станчев".

Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно в западното платно на булеварда. Участъкът  е сигнализиран с пътни знаци.

От Общината умоляват участниците в движението стриктно да спазват временната организация, както и указанията на специализираните контролни органи.

Изложението "Селското стопанство и всичко за него" се организира от 4 до 8 август. Заради втория етап от реконструкцията на градския парк,  който обхваща и участъка пред спортна зала "Простор", тази година изложението ще се проведе на ново място - по пътя за Варна, до сградата на ДАИ и пред мебелна къща "Никора". Адресът е: бул. 25 септември №8.