Жени ГЕРБ-Шумен с кампания за набиране на книги за читалищата в областта
Жени ГЕРБ-Шумен с кампания за набиране на книги за читалищата в областта / netinfo

Дарителска кампания за събирането на книги за читалищните библиотеки в малките населени места на област Шумен стартирагха от местната структура на Жени ГЕРБ. Дамите ще бъдат подкрепени и от младежката структура на партията в Шумен. Областният ръководител на ЖГЕРБ-Шумен Светлана Цолова заяви, че кампанията „Подари книга на старото читалище" ще продължи до 8 септември - Международния ден на грамотността.

Основната цел на благотворителната акция „Подари книга на старото читалище" е да се съберат нови книги или такива в добро състояние, с които да се обогати и обнови книжния фонд на читалищата. Така ще бъдат зарадвани различни хора, които изпитват удоволствие от четенето и обичат да посещават любимото читалище.

Дамите и младежите от ГЕРБ-Шумен приканват хората, които имат възможност и желание да се включат в дарителската инициатива за набирането на художествена или научно-популярна литература, да направят това в общинския офиса на ГЕРБ, който се намира в близост до Областна администрация на улица „Рафаил Попов" № 3. Там желаещите ще могат да даряват книги през делничните дни от 9:00 до 17:30 часа, телефон за въпроси - 054 901 456.