Жизел Бюндхен посети пластична клиника дегизирана в бурка
Жизел Бюндхен посети пластична клиника дегизирана в бурка / Guliver/Getty Images

Бившият супермодел Жизел Бюндхен направи неуспешен опит да се скрие от папараците на влизане в известна пластична клиника в Париж, но вместо да избяга от очите на обществото, тя се наби в полезрението на хората.

Бюндхен се опита да влезв незабелязана в клиниката, облечена в бурка. Заедно с нея била и по-малката й сестра Рафаела, която също била скрита от долу до горе в черна бурка. Двете слезли от черен мерцедес пред входа на пластичната хирургия, мислейки, че няма да привлекат вниманието с традиционна мюсюлманска дреха.

Манекенката обаче не се досетила, че като се появи с дългогодишния си шофьор ще бъде разконспирирана. Само ден преди това красавицата бил забелязана в колата на същия мъж, който я вози от пет години.

Двете се издали и по отворените сандали, които са строго забранени за мюсюлманките. Освен това Франция забрани носенето на бурки на обществени места през 2010 година.

Според източници на "Ню Йорк пост" двете сестри претърпели среднощни процедури и напуснали клиниката на другия ден. Запознати твърдят, че Жизел се е подложила на процедура за повдигане на бюста и освежаване на околоочния контур.

Изповядващите религията се възпротивиха на поведението на манекенката, според които тя "използва нещо свято за лоша цел".

Жителите на френската столица също са ядосани, тъй като манекенката и сестра й нарушили забраната за носене на бурка на обществени места.

Източник: БГНЕС