Как да поправим градинката пред блока само с 25 бутилки от бира?
Как да поправим градинката пред блока само с 25 бутилки от бира? / netinfo

Въпросът за междублоковите пространства и градинки в окаяно състояние е бил повдиган многократно. За съжаление, в голяма част от случаите проблемът си остава, освен ако някой не реши да ги ремонтира със собствени средства.

Сега всеки има възможността да вземе нещата в свои ръце, и то по един лесен и приятен начин. Новата кампания „Ариана търси компанията пред блока" позволява на хората, които обичат да се събират в градинките, но не са доволни от вида им, да ги обновят.

За любителите на бирата не е трудно да се възползват от новото предложение. Всичко, което се изисква за целта, е... да обичат бира. За участие е необходимо да съберат 25 промоционални етикета от бутилки Ариана 1L или 2L и да ги изпратят на адрес София 1000, ПК 733. Така могат да спечелят един от 100 ваучера за по 1000 лева, които да използват за реновиране на градинките по своя преценка. Всяка регистрация на 25 промо етикета ви носи и допълнителна награда - талон за безплатен стек с кенове Ариана.

Но кампанията не се изчерпва с това. Десетте компании с най-добре реализирани проекти ще получат и допълнителна специална награда - безплатна бира за половин година за цялата компания от Ариана!

За повече информация www.ariana.bg