БСП организира среща в Казанлък
БСП организира среща в Казанлък / Dariknews.bg, архив

Среща-разговор на тема „БСП - промяната е с нас! Пред 125 годишнината на Българската социалистическа партия" ще се проведе в петък от 16,00 часа в Казанлък.

Дискусията ще протече в четири тематични панела: „125 години БСП. 25 от тях и следващите няколко"; „Социални разделения и сплотяване на българската нация", „Държавна и местна политика за икономическо и социално развитие" и „България в променящия се свят и в Европейския съюз".

За участие в срещата-разговор са поканени членове на ИБ на НС на БСП, на ръководствата на обединенията на младежите, жените и ветераните в БСП и на ръководствата на областни и общински съвети на БСП; членове на ръководствата и експерти на партии в коалиция БСП-Лява България.

Поканени са и народни представители от парламентарната група на левицата; кметове и общински съветници на БСП и коалиция; членове на експертните съвети и сътрудници на НПИ „Димитър Благоев" и на отделите на НС на БСП; издатели, ръководители и журналисти от леви печатни и електронни издания; журналисти от средствата за масова информация; членове и симпатизанти на БСП, граждани на Казанлък, Стара Загора и други общини от областта.

Срещата е част от националния събор Бузлуджа 2015.