Спират временно водата в различни части на столицата на 29 юли
Спират временно водата в различни части на столицата на 29 юли / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 юли 2015 г. (сряда).

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Богданци” в жк „Гевгелийски”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сава Михайлов”, ул. „Иван Карасулски”, ул. „Попчево”, ул. „Мачуково”.

Във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Александър Стамболийски”, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Захари Стоянов”, ул. „Георги Бенковски”, ул. „Родина”, ул. „Козлодуй”, ул. „Еледжик”, ул. „Александър Стамболийски” от №91 до ул. „Христо Смирненски”.

Във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Тунджа”, гр. Банкя, кв. „Вердикал”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Вердикал” - ул. „Камчия” и ул. „Тунджа”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Еделвайс“, кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Иван Вазов”, ул. „Летец”, ул. „Хаджи Димитър”, ул. „Искърско дефиле”, ул. „Банска”, ул. „Зенит”, ул. „Стое Джуров”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Каймакчалан” в кв. „Подуяне”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Каймакчалан” от ул. „Велчо Атанасов” до ул. „Георги Пеячевич”.

Във връзка с направа на водопроводни връзки  на бул. „Ботевградско шосе” в кв. „Враждебна”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ботевградско шосе” от моста на р. Искър до с. Долни Богров.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски” в с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васил Левски”, ул. „Здравец”, ул. „Морава”, „Черковна”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.