Асфалтираха улицата на бунтарско село, жителите ще гласуват наесен
Асфалтираха улицата на бунтарско село, жителите ще гласуват наесен / Снимки: Адриан Кулев

Асфалтираха улицата на смолянското село Дунево, чиито жители бяха заплашели, че ще бойкотират местния вот от неуредиците в населеното място. Хората останали доволни от бързата реакция и са категорични, че ще гласуват на есен.

Асфалтираха улицата на бунтарско село жителите ще гласуват наесен
netinfo

„Асфалтираха ни улицата, оправиха ни и осветлението. Има още две неща, които поискахме от местната управа и вярваме, че и тях ще ги изпълнят, тъй като са осъществими“, разказаха от селото.

Асфалтираха улицата на бунтарско село жителите ще гласуват наесен
netinfo

Те изпратиха и благодарствено писмо до кмета на община Смолян Николай Мелемов. В него жителите на Дунево му благодарят за оказаното съдействие и разбиране за успешно приключилия ремонт на улицата в селото. Те са доволни и от работата на фирмата–изпълнител, на която градоначалникът възложи изпълнението на ремонта. Хората на Дунево изказват и задоволство и за финансовата подкрепа за провеждането на Събора на родовете, по случай храмовия празник на селото „Илинден”.

Асфалтираха улицата на бунтарско село жителите ще гласуват наесен
netinfo

„Само с такива реални действия ще се върне доверието на жителите към институциите. Вярваме, че и в бъдеще ще можем да разчитаме на Вашето съдействие и подкрепа. Пожелаваме на Вас и екипа Ви да бъдете все така всеотдайни в работата си. Желаем ви успех в инициативите”, казват още в писмото си жителите от Дунево.