Спипаха двама дилъри
Спипаха двама дилъри / Dariknews.bg, архив

Двама дилъри на наркотици са задържали при полицейска проверка в събота варненските полицаи, информират от пресцентъра на ОДМВР Варна. При проверка на ул. „Княз Черкезки” в лек  автомобил „Хонда”, управляван от 35-годишен варненец, са открити малко под 4 грама амфетамини и 1 грам марихуана, както и електронна везна и пакетчета с жълто и синьо кристално вещество.

26-годишният В.И., който е пътувал на предната седалка в Хондата, изхвърля от автомобила чантичка, съдържаща пакетчета и пликчета с жълто кристално вещество и суха тревиста маса. В хода на проверката В.И. е обиждал и заплашвал полицейските служители. Срещу 26-годишния мъж е образувано бързо полицейско производство. 

При претърсване и изземване в дома на 35-годишния шофьор на Хондата са намерени и иззети 4 различни по големина пликчета и пакетчета с амфетамини с тегло на едното количество малко под 2 гр., а на второто под 1 гр. Намерена е и марихуана с общо тегло малко под 20 гр. Лицето е задържано за срок до 24 часа, започнато е досъдебно производство.