Млад фермер от с. Липен, област Монтана, търси любовта в телевизионния ефир. Това е Слави Василев, един от героите във втория сезон на „Фермер търси жена". От 15-годишен той помага в семейния бизнес - свинеферма и производство и реализация на бали сено. Днес е основен двигател в стопанството и дори има планове за неговото развитие - мечтае да има транжорна за производство на колбаси и деликатеси, както и магазин за охладено месо.

Преди това обаче, с участието си в романтичното риалити, се надява да срещне и подходящата жена. След като преди три години става вуйчо, 29-годишният фермер вече мечтае и за деца и семейство. Колкото е дисциплиниран и целеустремен в работата, толкова е мек като памук в присъствието на племенника си. Признава, че когато е с него, най-често е в ролята на марионетка или боксова круша.

Освен да прекарва време с малкия, другата му голяма страст са пътуванията с кемпера му. Обича да ходи в планината Пъстрина, както и по различни реки и язовири. Заради любимо момиче пък е ходил дори до Пловдив. Съдбата вече му е поднасяла едно от най-силните любовни разочарования - лъжата, затова днес е повече от категоричен, че търси честна жена, а изневярата и лицемерието са сред нещата, които никога не би простил.

До края на юли дамите могат да се запишат за участие във формата, като попълнят специална анкета и обръщение до фермера, който ги е впечатлил най-много на fermer.novatv.bg/casting.

Фермер от Монтана търси любовта в ТВ ефира
netinfo