Във В. Търново стартират безплатни тренировки по волейбол за деца
Във В. Търново стартират безплатни тренировки по волейбол за деца / снимка: DarikNews.bg, архив

Безплатни тренировки по волейбол за деца стартират на 8 юли във Велико Търново. От 9 ч. в зала „Сава Величков” ще започнат заниманията, в които могат да се включат учениците. Ангажираният специалист е Диана Иванова, която е готова да отговори на всички въпроси на телефон 0887718987.

Тренировките по волейбол са по инициатива на Община Велико Търново, която осигурява многобройни възможности за спорт на децата от старата столица по време на тяхната лятна ваканция. Това се случва с активната помощ, подкрепа и съдействие от страна на спортните клубове в града. Спортните експерти и съоръженията са на разположение както на онези, които вече са избрали своят спорт и тренират активно и последователно, така и за онези, които тепърва търсят подходящите за тях занимания.

Експертите са на разположение и за консултации кой от спортовете е подходящ за децата, които имат желание тепърва да започнат да спортуват. Децата могат да тренират още бадминтон, тенис на маса, лека атлетика, плуване, шахмат, баскетбол, волейбол и тенис на корт.