Къде и кога няма да има вода в София на 8 юли?
Къде и кога няма да има вода в София на 8 юли? / netinfo

На 8 юли 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Лютиче", кв. „Връбница" 1 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв. „Връждебна" 1.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 74 СОУ.

На 8 юли 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Варна" кв. „Вердикал",гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв. „Вердикал".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Вердикал" на площада.

На 8 юли 2015 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Ковачев" кв. „Драгалевци" , се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Ген. Ковачев", ул. „Крайречна", ул. „Момино венче", ул. „Еловица", ул. „Свети Горазд", ул. „Ябълкова градина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Цар Иван Александър".

На 8 юли 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антим I",Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Антим I" от ул. „Пиротска" до ул. „Цар Симеон".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Антим I" ъгъла с ул. „Пиротска" .

На 8 юли 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Витоша",Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по бул. „Витоша" от ул. „Верила" до бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев".
по бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев" от бул. „Витоша" до ул. „Цар Асен"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:бул. „Витоша" ъгъла с ул. „Верила" .

На 8 юли 2015 г. (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „1-ви май",с. Желява , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: по ул. „Васил Левски" от №1 до №32.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „24 май" ъгъла с ул. „Васил Левски" .

На 8 юли 2015 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран в с. Плана , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: Календерова махала, Масова махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Масова махала.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.