Петър Паунов:Допитването е валидно
Петър Паунов:Допитването е валидно / netinfo

Близо 1/3 от бюлетините в общественото обсъждане са с попълнен трети ,препоръчителен въпрос :Какво според Вас трябва да се направи за подобряване на работата на община Кюстендил?
„За нас този въпрос ще се окаже най- важен, независимо дали евентуалната кандидатура на Петър Паунов ще е факт.Ще анализираме препоръките и ще се съобразим с тях . 5 147 бюлетини, това означава, че имаме валиден резултат.Благодаря на всички, които се ангажираха, защото в тези горещини, в разгара на черешовата кампания за нас е изключително важно, че хората намериха време за една такава гражданска инициатива, да изразят позиция, което значи ,че в Кюстендил има ядро от мислещи хора.
Резултатът говори за валидно допитване.Това беше допитване, в което да разберем дали броя на мандатите няма да е пречка за единна кандидатура.Със сигурност няма да има самономинация , а напротив, беше в резултат на искрено и активно изразено желание от наши съграждани и политически сили.Ако отговорът е положителен, имаме основание за обсъждане на единна кандидатура, която да обединява, а не да разединява", коментира Петър Паунов.