Сватба в Дарик! Сашо Коларов каза ДА
Сватба в Дарик! Сашо Коларов каза ДА / netinfo

До последно не вярвахме, че сватба ще има, но ето... Колегата Александър Коларов каза твърдо "ДА" на любимата си Стела, а тя от своя страна му отвърна още по-категорично. Няма как да не е любов, щом ТЯ долетя от друг континент, за да се врече на него, а ТОЙ направи и невъзможното, за да превърне деня в истински празник.

Най-младият журналист в Дарик Варна не просто се престраши, а смело и през глава се втурна в приключението, наречено брак. От днес, 5 юли, Стели и Сашо ще бъдат едно, дори и да ги разделят хиляди километри.

Всички в Дарик желаем на младото семейство Коларови сладък живот, много споделени радости, минимум трудности... Да се обичат винаги, независимо на кой край на света се намират, заедно или не. Да имат минимум двама наследници, като поне единият от тях да е български гражданин ;) Да живеят дъъълго и щастливо заедно, докато не видят своите пра-пра-пра-внуци.

И сега конкретно към младоженеца:

Сашо, желаем ти винаги да вземаш бързо важните решения! Това малко хора го могат, затова бъди сигурен, че въпреки колегиалния тормоз, на който те подложихме в последно време, всички се възхищаваме на смелостта ти. И искрено ти желаем цялото щастие, което ти се полага, пък и си си го заслужил!

ГОРЧИВО!

И наздраве!

Празникът тепърва започва, а екипът на Дарик Варна е обещал да се представи подобаващо... След като подарим на семейство Коларови сватбено пътешествие :)