Наградиха 39 служители от МВР в Плевен по повод професионалния празник
Наградиха 39 служители от МВР в Плевен по повод професионалния празник / odmvr.pleven

Директорът на ОДМВР - Плевен старши комисар Венцислав Катинов е награден с „писмена похвала" от главния секретар на МВР за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпъленние на служебните задължения, съобщиха от пресофиса на полицията в Плевен.

На 3 юли на тържественото събрание в сградата на ОДМВР - Плевен присъстваха окръжен прокурор Славчо Славов, районен прокурор Владимир Николов, заместник областен управител Красимир Иванов, районни прокурори, директори на специализирани структури за противодействие на престъпността. Присъстваха и специални гости от Румъния, делегация от Полицейски инспекторат в област Олт.

По случай празника на МВР - 5 юли, за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения са наградени служители от ОД на МВР - Плевен.

Министърът на вътрешните работи е наградил 2 служители с почетен знак на МВР III степен. Високото отличие получиха Марио Любенов от отдел „Досъдебно производство" и Кою Коев - служител от сектор „Противодействие накриминалната престъпност" при ОДМВР - Плевен. Главният секретар на МВР е наградил 2 служители с писмена похвала. Директорът на ОДМВР - Плевен старши комисар Венцислав Катинов е отличен с „писмена похвала", а от 1 юли 2015 година след спечелен конкурс е назначен за директор на МВР в Плевен. По повод празника на МВР - 5 юли старши комисар Катинов е наградил 35 служители с „писмена похвала".

Наградени са и служители от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен. Министърът на вътрешните работи е наградил един огнеборец, заместник - министърът - също един служител, главният секретар на МВР- двама, директорът на главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - седем.