110 награди за професионалния празник на МВР в Монтана
110 награди за професионалния празник на МВР в Монтана / ОД на МВР Монтана

В навечерието на професионалния празник на МВР 5 юли 110 служители на Областната дирекция на МВР в гр. Монтана получиха награди за високи резултати при изпълнение на професионални задачи. С почетен знак на МВР ІІІ степен е отличен от вътрешния министър комисар Валери Димитров, който се пенсионира през месец юни като началник отдел "Охранителна полиция" в ОД МВР. Високото отличие е за продължителна служба във вътрешното министерство, безукорно поведение, постигнати трайни резултати.

110 награди за професионалния празник на МВР в Монтана
netinfo

53 служители са с награди „писмена похвала" от директора на ОД МВР Монтана старши комисар Иван Георгиев. По случай празника 35 служители са повишени в по-висока степен на длъжност. Зам. директорът комисар Кирил Георгиев награди двама криминалисти от РУ Берковица. Началникът на РУ Лом гл. инспектор Владимир Владимиров поощри 16 от служителите на Районното управление в крайдунавския град. Началникът на РУ Берковица гл. инспектор Бисер Йончев отличи с „писмена похвала" 4 от своите служители.

110 награди за професионалния празник на МВР в Монтана
netinfo

За заслуги в борбата с престъпността 5 служители на ОД МВР Монтана получават плакети от директора на ОД МВР - зам.директорът комисар Кирил Георгиев, началникът на сектор "Охрана на обществения ред и териториална полиция" в ОД МВР гл. инспектор Денис Хилмиев, началникът на РУ Берковица гл. инспектор Бисер Йончев, началникът на ОДЧ в ОДМВР ст. инспектор Ангел Петков и излизащият в пенсия ст. инспектор Георги Ангелов от сектор "КИАД".

Във връзка с празника, както и за показани високи резултати през годината кметът на община Монтана г-н Златко Живков дари цветен телевизор на младши полицейски инспектор Светлин Рачев от Териториална полиция на РУ Монтана. Кметовете на общините Берковица и Георги Дамяново също даряват материални награди на съответните Районни управления на МВР.

110 награди за професионалния празник на МВР в Монтана
netinfo