МГЕРБ - Видин с ново областно ръководство
МГЕРБ - Видин с ново областно ръководство / ГЕРБ Видин

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди новото областно ръководство на МГЕРБ - Видин. Клубен ръководител на младежката структура е Виктория Солакова, на която предстои дипломиране в специалността „Стопанско управление". Зорница Александрова, бакалавър филолог е новият областен организационен секретар на МГЕРБ - Видин. Членове на Управителния съвет на младежката организация са ветеринарният лекар Стилян Паскалев, Павел Димитров, който има бакалавърска степен по бизнес администрация и счетоводителят Вероника Вълчева.

Младежите бяха поздравени от областния административен секретар Десислава Пламенова и общинския ръководител на ГЕРБ - Видин Огнян Ценков. „Радвам се, че сте мотивирани да участвате в публични дейности и имате интерес към политиката. Вярвам, че вие сте бъдещите политически лидери", заяви Ценков. Общинският ръководител на ГЕРБ - Видин призова младежите да бъдат заедно, да общуват и да убеждават своите връстници да бъдат не наблюдатели, а пълноценни участници в обществения живот. Ценков бе категоричен, че за предстоящите избори за местната власт МГЕРБ ще има отново своето достойно представителство в кандидатските листи.

„Необходимо е не само да привличате вниманието на обществото върху младежките проблеми, но и да участвате във формирането на младежките политики", каза още той. Огнян Ценков подчерта, че това, което отличава младежката организация на ГЕРБ е реалното участие на младите хора във вътрешнопартийния живот. Той пожела на МГЕРБ - Видин креативни и ползотворни идеи и инициативи.

„Много ще дадем, но и много ще изискваме. Младостта е символ на промяна и развитие. Видин има нужда от нас", заяви новият клубен ръководител на МГЕРБ - Видин Виктория Солакова.