Кметът на Севлиево: Изпълних обещанието си към възрастните хора в ж.к. Митко Палаузов
Кметът на Севлиево: Изпълних обещанието си към възрастните хора в ж.к. Митко Палаузов / Община Севлиево

Пенсионерският клуб в ж.к. "Митко Палаузов" беше официално открит вчера вечерта. Лентата прерязаха кметът на Севлиево д-р Иван Иванов и председателят на клуба Георги Костадинов, който е и един от инициаторите за създаването му.

„Всички жители от този район имахте нужда от място, където да се събирате и да общувате. Когато споделихте с мен това свое желание, аз ви обещах, че ще го имате. Поех ангажимент към вас и го изпълних“, каза кметът на Севлиево д-р Иванов. „Преди две години открихме друг пенсионерски клуб на ул.“Воденичарска“, но там имаше построена сграда.Тук ни трябваше малко повече време, но всичко е ново строителство и заради това е най-хубавият пенсионерски клуб в града“, заяви кметът.

Кметът на Севлиево: Изпълних обещанието си към възрастните хора в ж.к. "Митко Палаузов"
netinfo

„Вече имате този клуб, който е напълно обзаведен и е едно много уютно място. Прекарвайте повече време тук, споделяйте идеите си и се чувствайте като у дома си“, допълни кметът. Д-р Иванов обяви, че след проведеното учредително събрание, това е вторият самостоятелен пенсионерски клуб в Севлиево.

Председателят на новия клуб Георги Костадинов изказа благодарност към общинското ръководство, за това, че са изпълнили желанието на възрастните хора от квартала и са удовлетворени всичките им искания. „Аз се радвам, че стана клубът и приветствам всеки един пенсионер от нашия град. Добре дошъл е тук“, каза Георги Костадинов.